Сервісне обслуговування систем поливу

Ми пропонуємо комплекс послуг для систем автоматичного поливу.

До наших послуг входять, також, ремонт і сезонне обслуговування систем поливу.

Компанія здійснює налаштування секторів поливу, чищення клапанів і форсунок, переналаштування контролера управління, заміну елементів системи поливу, що вийшли з ладу.

Системи поливу проєктують таким чином, щоб служити протягом більшої частини року, не вимагаючи практично нічого натомість, однак, є два дні на рік, які просто необхідно присвятити своєму поливу-осіння консервація і весняна розконсервація.

Весняне обслуговування системи поливу

З настанням весни, розмерзанням грунту та відсутністю морозів, роботу автополиву слід відновити. Для цього встановлюють насос, підключають блок живлення. Налаштовують сектори поливу, перевіряють роботу зон поливу, цілісність системи, коректність роботи зрошувачів. У разі несправностей майстер може зробити заміну зрошувачів, форсунок або розеток на місці (найчастіше уживані елементи є в наборі інструментів кожної бригади), або запропонувати варіанти ремонту.

Осіннє обслуговування системи поливу

Головне завдання осіннього сервісу – убезпечити систему поливу від впливу низьких зимових температур. Звичайно, для цього необхідно перешкодити замерзанню води в системі. Наша компанія здійснює продування систем поливу за допомогою компресора і виконує всі необхідні операції.

Важливо! На зиму контролер потрібно знеструмити! В інструкціях з експлуатації немає такої вказівки, але досвід показує, що найчастіше у залишеного на зиму контролера виходить з ладу блок живлення.

Якщо водопостачання виробляється з водойми, насос на зиму слід дістати.

Leave a Reply